Activitats educatives

Els anfibis al Delta del Llobregat

Població: 
Viladecans
|
Telèfon: 
93 647 21 21
|

La unitat didàctica “Els amfibis al delta del Llobregat” s’adreça als alumnes de cicle superior de l’educació primària, l'ESO i el Batxillerat. L’objectiu principal de l’activitat és conèixer les diferents espècies d’amfibis que habiten al delta del Llobregat i la situació de regressió en la que es troben algunes d’aquestes espècies.

 

La visita es realitza a l’Espai Agroambiental situat al municipi de Viladecans, un del catorze municipis que formen part del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Amb aquestes activitats pretenem difondre entre els alumnes actituds de respecte davant la fauna que forma part del nostre territori i també pretén sensibilitzar-los davant la situació de regressió o perill d’extinció en la que es troben algunes espècies.

Aquests objectius s’assoliran a través d’un procés de descobriment-aprenentatge per mitjà de la realització d’una investigació per part dels alumnes.

 

La present unitat didàctica se centra en les àrees de coneixement del medi natural i social, si bé està oberta a altres àrees (llengua catalana, educació visual i plàstica, i matemàtiques).  

Data celebració: 
2019 - 2020
Població: 
Viladecans

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
FUNDACIÓ PRIVADA SIGEA
Telèfon: 
93 647 21 21
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
ESO. Primer cicle (12 a 14 anys)
ESO. Segon Cicle (14 a 16 anys)
Batxillerat (16 a 18 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
30
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
1 setmana

Fundació Privada SIGEA

Fundació Privada Sigea és una entitat pionera amb més de 15 anys d’experiència en la realització de visites escolars als espais naturals i al patrimoni històric del Baix Llobregat. Des de la nostra seu a Viladecans gestionem les reserves dels grups escolars i les visites guiades als diferents espais naturals i al patrimoni històric de la comarca: - Espais naturals del Delta del Llob. - Parc natural del Garraf. - Parc de Collserola. - Platges del Delta del Llobregat. - Parc agrari del Baix Llobregat. - Patrimoni històric comarcal. Els educadors reben als grups als punts de trobada i guiant les activitats amb la col•laboració de mestres/professors, interactuen amb el grup segons el nivell educatiu i característiques. Som docents professionals amb un bon coneixement del territori i els seus valors. Les activitats és realitzen a partir d’unitats didàctiques amb el suport de materials pedagògic dissenyats per potenciar la descoberta i l’experimentació en el coneixement de l’entorn. Persona de contacte: Estrella González

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868