Activitats educatives

L’agricultura al Delta de Llobregat

Població: 
Viladecans
|
Telèfon: 
93 647 21 21
|

La zona agrícola del Delta del Llobregat ha estat coneguda històricament com “la terra de les set collites”, per l'elevada fertilitat de les seves terres, la gran disponibilitat d’aigua i les seves benignes condicions climàtiques.

Es realitza un recorregut a peu en el que es visiten tres finques agrícoles al municipi de Viladecans amb l’objectiu de descobrir els diferents tipus d’agricultura que es realitzen. Descobrim la Plana deltaica, els sistemes de reg i les diferents verdures, hortalisses i fruites que es produeixen en aquestes terres:

- Planters mecanitzats.

- Conreu en hivernacle.

- Finca de producció ecològica.

A la finca de producció ecològica els alumnes descobriran les feines agrícoles realitzant diferents labors al camp (sembrar, plantar, escatar, regar, collir...).

 

Data celebració: 
2019 - 2020
Població: 
Viladecans

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
FUNDACIÓ PRIVADA SIGEA
Telèfon: 
93 647 21 21
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
ESO. Primer cicle (12 a 14 anys)
ESO. Segon Cicle (14 a 16 anys)
Batxillerat (16 a 18 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
25
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Mínim un mes abans de la visita

Fundació Privada SIGEA

Fundació Privada Sigea és una entitat pionera amb més de 15 anys d’experiència en la realització de visites escolars als espais naturals i al patrimoni històric del Baix Llobregat. Des de la nostra seu a Viladecans gestionem les reserves dels grups escolars i les visites guiades als diferents espais naturals i al patrimoni històric de la comarca: - Espais naturals del Delta del Llob. - Parc natural del Garraf. - Parc de Collserola. - Platges del Delta del Llobregat. - Parc agrari del Baix Llobregat. - Patrimoni històric comarcal. Els educadors reben als grups als punts de trobada i guiant les activitats amb la col•laboració de mestres/professors, interactuen amb el grup segons el nivell educatiu i característiques. Som docents professionals amb un bon coneixement del territori i els seus valors. Les activitats és realitzen a partir d’unitats didàctiques amb el suport de materials pedagògic dissenyats per potenciar la descoberta i l’experimentació en el coneixement de l’entorn. Persona de contacte: Estrella González

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868