Activitats educatives

Taller d'arts escèniques

Població: 
Olesa de Montserrat
|
Telèfon: 
93 778 10 09
|
Email : 
info@lapassio.cat
|

El taller permet als grups escolars conèixer el món de les arts escèniques en un dels teatres de més grans dimensions de Catalunya. L’activitat comença amb una projecció, a la gran pantalla de cinema, d’un audiovisual que explica breument la història de La Passió d’Olesa. I a partir d’aquí, els monitors guien als alumnes pel teatre per tal que coneguin in situ totes les feines necessàries per dur a terme una representació: des dels taquillers fins als tramoies, passant per sastreria, apuntadors o tècnics de so i llum. Per acabar el taller, es realitza una activitat on els alumnes participen activament i es converteixen en actors per uns minuts. Les sensacions que experimenten quan s’obre la cortina, s’encenen els focus i l’acció se centra en ells, fa que coneguin la màgia que motiva a tanta i tanta gent a fer possible el món del teatre. Per sol·licitar una visita escolar, una visita tècnica o una visita a mida per a altres grups, tan sols cal que truqueu o ens envieu un correu electrònic per reservar-la. El preu de l'activitat és de 4,5€ euros per alumne, IVA inclòs, i tots els alumnes que hi participin tindran una entrada gratuïta per a una representació de La Passió. Els pares que els acompanyin, gaudiran d'un descompte de 2x1 en les seves entrades. Al concertar la visita, l'escola rebrà una fitxa didàctica per treballar diversos continguts del taller a l'aula.

Data celebració: 
2020 - 2021
Població: 
Olesa de Montserrat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
La Passió a Olesa
Telèfon: 
93 778 10 09
Email : 
info@lapassio.cat
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
ESO. Primer cicle (12 a 14 anys)
ESO. Segon Cicle (14 a 16 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
25
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Una setmana abans

La Passió d'Olesa

El teatre de La Passió d'Olesa compta amb un escenari de 782 m2 i una boca de 30x7 metres. És un dels més grans d’Europa, amb dos giratoris laterals i sis ascensors muntacàrregues. La còmoda i funcional sala té una capacitat per a 1.490 espectadors i un fossar d’orquestra per a 50 músics. Aquestes característiques fan del Nou Teatre de La Passió un lloc idoni per celebrar-hi, a banda de les representacions de La Passió, activitats de molt diversa naturalesa: des d’espectacles teatrals fins a actes socials i culturals, cursos i seminaris, convencions.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868