Activitats educatives

Taller de transparències amb vidre i visita guiada a la Cripta

Població: 
Santa Coloma de Cervelló
|
Telèfon: 
93 630 58 07
|
Email : 
coloniaguell@adleisure.com
|

Aquesta visita està dirigida per monitores expertes en Gaudí i es desenvolupa a les sales del centre d’interpretació o als antics cellers de la Colònia Güell.

L'objectiu del taller és que els alumnes interpretin el llenguatge de la llum imitant la tècnica dels vitralls que trobarem a la Cripta. Ho plasmarem en un plat de vidre utilitzant pintures amb transparència.

Finalitzat el taller, els alumnes visitaran la Cripta de Gaudí per observar l'aplicació del vidre i els colors a les finestres de la Cripta.


Durant el taller cada alumne realitzarà el seu propi plat pintat

 

Data celebració: 
2020 - 2021
Horari de visita: 
La visita es pot adaptar al temps disponible. Durada: 1h taller + 1h de visita guiada a la Cripta. Mínim 20 alumnes. Màxim 50 alumnes per grup, per grups més nombrosos consultar.
Població: 
Santa Coloma de Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat: 
C/ Claudi Güell, 6
Preu: 
11€ per alumne. Per cada 20 alumnes, 2 professors gratis.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Colònia Güell
Telèfon: 
93 630 58 07
Email : 
coloniaguell@adleisure.com
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
ESO. Primer cicle (12 a 14 anys)
ESO. Segon Cicle (14 a 16 anys)
Batxillerat (16 a 18 anys)
Cicles Formatius
Nombre d'alumnes per grup: 
30
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
No
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
30 dies

Colònia Güell

La Colònia Güell, una Colònia Tèxtil plena de sorpreses. Descobreix una mostra de la innovació del segle XIX en la teva visita a la Colònia Güell, declarada Bé d’Interès Cultural, un dels més grans complexos industrials de Catalunya en el què es treballava, es vivia i s’aprenia, amb un disseny urbà integrat innovador per a la seva època La Cripta Gaudí, l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família.

Declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO en el 2005, sorprèn l’ església de les columnes tortes, l’obra on Gaudí va experimentar moltes solucions arquitectòniques abans de construir la Sagrada Família Centre d’Interpretació i exposició permanent Ubicat a l’edifici de l’antiga cooperativa de consum, el Centre d’Interpretació compta amb una exposició permanent que ofereix les claus per entendre el conjunt de la Colònia i l’església en particular. L’exposició te un marcat caràcter didàctic: plànols, fotografies, la maqueta polifunicular, el paraboloide-hiperbòlic

Horaris:
1 de maig- 31 d’octubre: 10:00-19:00
1 novembre- 31 abril: 10:00-17:00

Espais per les escoles per fer picnic
Persona de contacte: Montserrat Garcia

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868