Activitats educatives

Activitats esportives per a centres educatius

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
93 636 28 96
|
Email : 
reserves.equcat@gencat.cat
|

El Canal Olímpic de Catalunya va ser creat amb motiu dels JJ.OO. de Barcelona’92, com a seu de les competicions de Piragüisme. 
 

És una instal·lació de 43 hectàrees de superfície, de les quals 15 corresponen a la làmina d’aigua (1.250 x 130 m), la resta es reparteixen entre els sistemes d’accessos, la vialitat interna, els aparcaments, les zones verdes (15 ha) i les edificacions. 


En l’equipament esmentat, tenen lloc activitats lúdico-esportives destinades tant als abonats de la instal·lació com al públic en general i, molt especialment, a escoles i centres d’ensenyament així com a l’esport federat, tant en l’aspecte d’entrenaments com en el de la competició. 

L’any 1993 vàrem començar a fer activitats dirigides a centres d’ensenyament. Des de les hores milers d’infants i joves passen pel Canal Olímpic de Catalunya. 

Es va començar amb poques activitats i avui en dia contem amb Canoa Canadenca, K1 i K2, Barca de Passeig, Tir amb arc, Piscina dirigida o Bany Lliure, Circuits de Curses d’Orientació, Inflables d’Aigua, Stand Up Paddle, Primer contacte amb el Golf, i pels més petits “el Tren del Canal”, Jocs Tradicionals i la Piscina Dirigida. 

 

Les activitats són d’una hora de durada cadascuna. 

Per a completar el dia, a més de les activitats, a la instal·lació podeu trobar una amplia zona verda on es pot jugar a futbol, voleibol, tenis taula i la piscina, oberta des de mitjans de maig a mitjans de setembre.

 

Per a més informació: http://www.canalolimpic.cat/Page.aspx?id=13

 

Data celebració: 
2019-2020
Horari de visita: 
De 10h fins (segons llum solar).
Població: 
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat: 
Av. del Canal Olímpic, 2
Preu: 
Consultar el document adjunt.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Canal Olímpic de Catalunya
Telèfon: 
93 636 28 96
Email : 
reserves.equcat@gencat.cat
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació infantil (2 a 6 anys)
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
ESO. Primer cicle (12 a 14 anys)
ESO. Segon Cicle (14 a 16 anys)
Batxillerat (16 a 18 anys)
Cicles Formatius
Educació especial
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
No
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
1 mes (temporada baixa) / més d'1 mes (temporada alta)

Canal Olímpic de Catalunya

El Canal Olímpic de Catalunya és un espai multiesportiu on es poden realitzar diverses activitats esportives que van des d’activitats al propi Canal amb els esports aquàtics de piragüisme, rem, esquí nàutic, vela, windsurf i optimist fins a llogar material per les activitats nàutiques i altres com patins en línia, bicis, tir amb arc i cotxes de pedals.

L’equipament consta d’un circuit asfaltat de 2.800m al voltant del Canal, espais enjardinats on hi ha 3 camps de futbol, 3 de voleibol, tennis taula i una zona per realitzar tir amb arc. També disposem d’un pitch and putt amb 9 forats i camp de pràctiques.

En època d’ estiu entra en funcionament una piscina descoberta. En aquests espais es poden realitzar activitats per a grups de totes les edats. Pels més petits (de 3 a 6 anys) disposem del Tren del Canal, (Barques de rem lligades i arrossegades per una motora. El Canal Olímpic de Catalunya també disposa de Cable Ski Park, una activitat on es podrà gaudir de l’esquí aquàtic i Wake al més alt nivell.

Persona de contacte: reserves.equcat@gencat.cat

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868