Coneix el Museu

Museu de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

L’Espai d’Interpretació de la Central Cornellà d’Aigües de Barcelona és el punt de partida d'un recorregut per l’edifici modernista d’Amargós i Samaranch, a l'interior del qual s'hi allotgen els diversos elements originals de la instal•lació hidràulica de vapor que permetia, des de l'any 1909, l'extracció i el bombament d'aigua a la ciutat de Barcelona.

vertical

Nombre d'alumnes per grup: 
30
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Mínim un mes abans de la visita al Museu.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868