Activitats educatives

La fàbrica de l'aigua

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
93 342 35 36
|
Email : 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat
|

Com és de difícil portar l’aigua fins a casa! Per fer-ho, necessitem una fàbrica enorme com la que hi ha al Museu. I a més, canonades llargues, dipòsits enormes i molta força per moure-la. Amb un itinerari breu per l’exposició podrem descobrir les màquines que portaven l’aigua a les llars temps ençà i també les que ho fan avui dia, i podrem experimentar què ens fa falta per transportar l’aigua d’un lloc a un altre.
 

Activitat matinal amb una durada de 2 hores.

Data celebració: 
Del 14 d'abril al 22 de maig de 2020
Horari de visita: 
A les 10h
Població: 
Cornellà de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
93 342 35 36
Email : 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació infantil (2 a 6 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
30
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Mínim un mes abans de la visita al Museu

Museu de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868