Activitats educatives

Operació aigua

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
93 342 35 36
|
Email : 
info@museudelesaigues.com
|

Ens han encomanat una missió molt especial: descobrir d’on surt l’aigua de la Central Cornellà. La Central Cornellà amaga un tresor: aigua sota terra. Mitjançant les pistes que ens anirà deixant un sorrut personatge, anirem interpretant els diferents elements de la Central, quina és la seva funció i com ens poden ajudar a obtenir aigua per fer-la arribar a les cases. A través d’un joc de taula, també ens plantejarem quins són els usos prioritaris de l’aigua i quins hàbits ens poden ajudar a estalviar-ne.

Activitat amb una durada de 75 minuts. 

Data celebració: 
Del 12 de setembre de 2019 al 19 de juny 2020
Horari de visita: 
A les 10, 12 i 15h
Població: 
Cornellà de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
93 342 35 36
Email : 
info@museudelesaigues.com
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
30
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Mínim un mes abans de la visita al Museu.

Museu de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868