Activitats educatives

Palau Falguera i Ruta per la ciutat

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
936663527
|
Email : 
visitespf@llobregat.info
|

La ruta modernista de Sant Feliu de Llobregat és un projecte de difusió del patrimoni que permet donar a conèixer la trentena de cases i edificis modernistes que hi ha a la ciutat. La iniciativa suposa la incorporació de Sant Feliu en les nou rutes modernistes de l’entorn de Barcelona, on participen altres municipis del Baix Llobregat, com Esplugues, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Cervelló.

Data celebració: 
2019 - 2020
Horari de visita: 
Dies d'inscripcions: de dilluns a divendres de 9 a 14h.
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Preu: 
Preu per persona: consultar

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
PALAU FALGUERA
Telèfon: 
936663527
Email : 
visitespf@llobregat.info
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació infantil (2 a 6 anys)
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
ESO. Primer cicle (12 a 14 anys)
ESO. Segon Cicle (14 a 16 anys)
Batxillerat (16 a 18 anys)
Cicles Formatius
Educació especial
Adults
Nombre d'alumnes per grup: 
20
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Una setmana com a mínim i en funció de la demanda.

Palau Falguera i Ruta modernista per la ciutat

El Palau Falguera és un dels edificis històrics més emblemàtics de Sant Feliu de Llobregat. Ubicat al cor de la ciutat, el Palau de 2.800 m2 i els jardins d’1,5 hectàrees que l’envolten, destaquen per la riquesa d’elements decoratius, així com per la majestuositat i bellesa dels espais. Jaume Falguera va fer construir el palau i els seus jardins al segle XVII. Fins l'any 1988 el conjunt històric va ser propietat del marquès de Castellbell, descendent de Jaume Falguera. L'any 1995 la finca va ser adquirida per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. El Palau disposa de diferents sales i espais d’interès com la façana, que barreja elements neoclàssics d'influència italiana amb elements romàntics; la capella, que imita l’estil renaixentista a l’exterior i el barroc a l’interior; el saló principal anomenat Saló dels Àustries, amb elements arquitectònics i decoratius de formes geomètriques i vegetals, o el Saló dels Vanos, on es pot veure una col•lecció de vanos antics de diferents èpoques. La carrossa del segle XVIII que es conserva encara en un espai adjacent al Palau també atrau les mirades de tots els visitants de l’edifici. D’altra banda, l’equipament acull actualment diversos serveis municipals. A més, disposa de sales d’exposicions i d’un auditori, espai on se celebren concerts, conferències i altres activitats d’àmbit cultural. El Palau és també la seu de l’Escola Municipal de Música.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868