Activitats educatives

Taller de pintar pinyes i visita guiada a la cripta

Població: 
Santa Coloma de Cervelló
|
Telèfon: 
93 630 58 07
|

Aquesta visita està dirigida per una monitora i es desenvolupa a les aules del Centre d'Interpretació o antics cellers de la Colònia Güell. L'objectiu del taller és donar a conèixer com Gaudí s'inspira per fer els vitralls/ finestres de la cripta segons la natura i veuran un punt de vista teòric i pràctic. Els alumnes coneixeran també els materials utilitzats. Finalitzat el taller, els alumnes visitaran la Cripta de Gaudí per observar com són els vitralls a l’interior i exterior de la Cripta. Durant el taller cada alumne pintarà la seva pinya.

Finalitzat el taller, els alumnes visitaran la Cripta de Gaudí per observar com són els vitralls a l’interior i exterior de la Cripta. Durant el taller cada alumne pintarà la seva pinya.

Data celebració: 
2020 - 2021
Horari de visita: 
Durada: 1h, taller + visita guiada a la Cripta.
Població: 
Santa Coloma de Cervelló
Preu: 
8€ per alumne (infantil) 9€ per alumne (primària) Per cada 20 alumnes, 2 professors gratis.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
COLÒNIA GÜELL
Telèfon: 
93 630 58 07
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació infantil (2 a 6 anys)
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
40
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
15 dies

Colònia Güell

La Colònia Güell, una Colònia Tèxtil plena de sorpreses. Descobreix una mostra de la innovació del segle XIX en la teva visita a la Colònia Güell, declarada Bé d’Interès Cultural, un dels més grans complexos industrials de Catalunya en el què es treballava, es vivia i s’aprenia, amb un disseny urbà integrat innovador per a la seva època La Cripta Gaudí, l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família.

Declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO en el 2005, sorprèn l’ església de les columnes tortes, l’obra on Gaudí va experimentar moltes solucions arquitectòniques abans de construir la Sagrada Família Centre d’Interpretació i exposició permanent Ubicat a l’edifici de l’antiga cooperativa de consum, el Centre d’Interpretació compta amb una exposició permanent que ofereix les claus per entendre el conjunt de la Colònia i l’església en particular. L’exposició te un marcat caràcter didàctic: plànols, fotografies, la maqueta polifunicular, el paraboloide-hiperbòlic

Horaris:
1 de maig- 31 d’octubre: 10:00-19:00
1 novembre- 31 abril: 10:00-17:00

Espais per les escoles per fer picnic
Persona de contacte: Montserrat Garcia

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868