Activitats educatives

Taller olfactiu i visita guiada a la Cripta

Població: 
Santa Coloma de Cervelló
|
Telèfon: 
93 630 58 07
|
Email : 
coloniaguell@adleisure.com
|
Els espais de l’antiga Colònia Güell s’han rehabilitat i se’ls ha donat un nou ús. Al Taller olfactiu, els alumnes visitaran l’estudi de Naveso, un artista que ha escollit les antigues naus de vapor (olor) i de tints (color) per situar-hi el seu taller d’art.

Naveso és el nom d’un artista que és per professió perfumista, i sord mut de naixement. El nas, l’olfacte i les essències són la temàtica dela seva obra.

En aquest taller, els alumnes aprendran la importància que té el sentit de l’olfacte i aprendran a educar-lo: identificar i definir les olors. A més, coneixeran l’obra d’aquest original i insòlit artista multidisciplinari, i aprendran el concepte veure/olorar, olorar/veure. Durant el taller els alumnes, crearan el seu propi nas olfactiu i cromàtic.

Finalitzar el taller, els alumnes visitaran la Cripta de Gaudí per observar els diferents detalls i elements arquitectònics.

 

 

Data celebració: 
2020 - 2021
Horari de visita: 
Durada: 2h 30’ (1h taller amb visita i explicació, 30 min, per a l’elaboració d’un nas i 1h de visita a la Cripta).
Població: 
Santa Coloma de Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Claudi Güell, 6
Preu: 
12€ per alumne. Per cada 20 alumnes, 2 professors gratis.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cripta Gaudi de la colònia Güell
Telèfon: 
93 630 58 07
Email : 
coloniaguell@adleisure.com
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
20
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
No
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
15 dies

Colònia Güell

La Colònia Güell, una Colònia Tèxtil plena de sorpreses. Descobreix una mostra de la innovació del segle XIX en la teva visita a la Colònia Güell, declarada Bé d’Interès Cultural, un dels més grans complexos industrials de Catalunya en el què es treballava, es vivia i s’aprenia, amb un disseny urbà integrat innovador per a la seva època La Cripta Gaudí, l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família.

Declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO en el 2005, sorprèn l’ església de les columnes tortes, l’obra on Gaudí va experimentar moltes solucions arquitectòniques abans de construir la Sagrada Família Centre d’Interpretació i exposició permanent Ubicat a l’edifici de l’antiga cooperativa de consum, el Centre d’Interpretació compta amb una exposició permanent que ofereix les claus per entendre el conjunt de la Colònia i l’església en particular. L’exposició te un marcat caràcter didàctic: plànols, fotografies, la maqueta polifunicular, el paraboloide-hiperbòlic

Horaris:
1 de maig- 31 d’octubre: 10:00-19:00
1 novembre- 31 abril: 10:00-17:00

Espais per les escoles per fer picnic
Persona de contacte: Montserrat Garcia

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868