Activitats educatives

Abaixem els fums!

Població: 
Barcelona
|
Telèfon: 
93 238 93 51
|
Email : 
reserves.compartim@amb.cat
|

L'activitat pretén fomentar bones pràctiques destinades a millorar la qualitat de l'aire de les ciutats tot donant a conèixer les competències de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en l'àmbit de la mobilitat. La dinàmica consisteix en un joc on els participants han de defensar en grups l'ús de diversos mitjans de transport per tal de cobrir els trajectes que els personatges d'una família imaginària, la família Esmou, han de realitzar per desplaçar-se dins d'una ciutat metropolitana fictícia. Aquesta, representada en una pissarra digital o en una lona física, consta de diferents infraestructures de transport que es fan servir habitualment a l'àrea metropolitana i va acompanyada d'un joc de cartes en el que hi apareixen una sèrie de mitjans de transport, els impactes i prestacions que hi estan directament vinculats i tots els personatges de la família Esmou.
 

L'objectiu és promoure hàbits de mobilitat sostenible mitjançant la identificació dels impactes sobre la qualitat de l'aire dels diferents vehicles i la proposta de combinacions adaptades a necessitats de transport concretes amb la intenció de reduir les emissions contaminants dels trajectes quotidians tot fent un ús adequat de les infraestructures de transport públic de les que disposem.

Data celebració: 
2019 - 2020
Horari de visita: 
De dilluns a divendres en horari de matí o tarda, segons la petició del sol·licitant.
Població: 
Barcelona
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Àrea Metropolitana de Barcelona
Telèfon: 
93 238 93 51
Email : 
reserves.compartim@amb.cat
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
30
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
15 dies

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868