Activitats educatives

Assessorament al Treball de Recerca de Batxillerat

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
931010170
|
Email : 
reserves@aulacram.com
|

Des d’AULACRAM, l’àrea d’educació del CRAM, es dóna la possibilitat a l’alumnat de Batxillerat de seguir un programa d’assessorament al Treball de Recerca.

Aquest programa es realitza a les instal·lacions del CRAM.

El programa consta de:

- 3 sessions presencials teòriques per conèixer el funcionament del CRAM, conèixer les espècies marines amenaçades del mediterrani, treballar l’estructura i metodologia del treball resoldre dubtes i realitzar consultes tècniques.

- 6 sessions presencials per tal poder venir al centre i realitzar etogrames als animals en recuperació i/o extreure informació de la base de dades.

A més s’ofereix un assessorament en línia continuat a càrrec de professionals del CRAM des de la inscripció fins a l’entrega del treball.

Per a més informació podeu contactar amb reserves@aulacram.com

 

 

Data celebració: 
2019-2020
Població: 
El Prat de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Fundació CRAM
Telèfon: 
931010170
Email : 
reserves@aulacram.com
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Batxillerat (16 a 18 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
30

Fundació CRAM

El CRAM és un Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins dedicada a la protecció del medi marí i de les seves espècies amenaçades. Es troba ubicat als espais naturals del Delta del Llobregat. Els seus objectius es centren en el desenvolupament del coneixement per a l’assistència clínica de les espècies marines amenaçades, en l’educació i sensibilització de tots els àmbits socials per tal d’afavorir la conservació del medi marí i, en la recerca i cooperació internacional vinculades a la conservació i recuperació de la biodiversitat marina. Persona de contacte: Departament de Reserves

A) Visita Guiada per a particulars i famílies
B) Visites guiades, tallers o casals d'estiu per a escoles o centres educatius:
El projecte educatiu d’AulaCram per a les escoles, permet fomentar el compromís envers la preservació del medi marí entre tots els escolars.

Els objectius d’aquest projecte són:
1- Donar a conèixer les espècies i ecosistemes marins en perill d’extinció, les causes que els amenacen i, les principals solucions individuals i col·lectives per a la recuperació i conservació de la biodiversitat marina.
2- Apropar la institució del CRAM i els projectes de conservació pel medi marí que desenvolupa, a tots els escolars.
3- Oferir eines als mestres i al professorat des de l’Educació Infantil fins la Secundària post-obligatoria, a través d’un programa d’activitats vinculat al currículum establert, que contribueixi a la seva tasca docent.

Les nostres activitats es caracteritzen per:
1- Són especifiques per a cada nivell educatiu.
2- Estan vinculades a continguts curriculars.
3- Afavoreixen un aprenentatge participatiu i la implicació personal.
4- Són un suport per a la tasca del professorat.
5- Parteixen de casos reals.
6- Ajuden a reflexionar sobre què podem fer cadascun de nosaltres pel medi marí.

 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868