Activitats educatives

La Factoria de l'aigua

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933423536
|
Email : 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat
|

Espai de Tinkering. Primària CM i CS


La Factoria de l'Aigua és un espai de tinkering (moviment en sintonia amb Makers, DIY o hackers) que convida als participants a ser creatius, a plantejar-se reptes entorn l'aigua i buscar respostes a partir de la manipulació.
Una manera d'aprendre de l’assaig-error, de posar a prova la imaginació, d’explorar i d’apropar-nos a l’aigua cercant noves solucions.i buscar respostes a partir de la manipulació, donant nous usos a materials molt quotidians.

Data celebració: 
Del 12 de maig al 19 de juny de 2020
Horari de visita: 
Torns 10h, 12h i 15h
Població: 
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
CTRA. DE SANT BOI, 4-6
Preu: 
75€ per grup
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu AGBAR de les Aigües
Telèfon: 
933423536
Email : 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle mitjà (8 a 10 anys)
Educació primària. Cicle superior (10 a 12 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
25
Té dossier pedagògic l’activitat?: 
No
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
1 mes

Museu de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868