Activitats educatives

L'aigua a casa

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
93 342 35 36
|
Email : 
info@museudelesaigues.com
|

El jardí i l’aula del Museu es converteixen en una llar ben especial on podrem jugar amb els diversos usos domèstics de l’aigua, i així descobrir-ne les propietats i aprendre a utilitzar-la millor. En grups reduïts, recorrerem els racons d’aquesta casa tan divertida per jugar amb els diferents usos quotidians de l’aigua: a la cuina, abocarem coses a l’aigua i remenarem fort, i rentarem plats amb l’ajuda del sabó. Al bany, vetllarem per la higiene i descobrirem on va a parar la brutícia. Al safareig, farem la bugada i investigarem diferents maneres d’eixugar la roba, i al jardí, regarem les plantes i farem de l’aigua un element de joc ben original.
 

Activitat matinal amb una duradad de 2 hores.

Data celebració: 
Del 26 de maig al 19 de juny de 2020
Horari de visita: 
A es 10h
Població: 
Cornellà de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
93 342 35 36
Email : 
info@museudelesaigues.com
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació infantil (2 a 6 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
30
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Mínim un mes abans de la visita al Museu

Museu de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868