Activitats educatives

Viure a l'aigua

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
93 342 35 36
|
Email : 
info@museudelesaigues.com
|

A l’aigua va aparèixer la vida, i és també el medi on viuen molts organismes. És el cas de la Jaila, una simpàtica i curiosa granota que està una mica capficada amb els secrets del seu hàbitat i, sobretot, de tot allò que té a veure amb l’aigua. La Jaila ens farà saber quines són les seves inquietuds a través d’un conte gegant i, organitzats en grups, escollirem algunes de les seves preguntes per investigar-les. Reproduirem la bassa on viu i la utilitzarem per fer-hi les nostres investigacions: com se li eixuga la pell? Com sobreviuen els peixos quan a l’hivern es glaça l’estany? Com es mouen els petits capgrossos? Com afecta l’actuació de les persones la qualitat de les aigües?

Taller amb una durada de 90 minuts.

Data celebració: 
Del 14 d'abril al 22 de maig de 2020
Horari de visita: 
A les 10, 12 i 15h
Població: 
Cornellà de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
93 342 35 36
Email : 
info@museudelesaigues.com
Franja d’edat o nivell a qui s’adreça: 
Educació primària. Cicle inicial (6 a 8 anys)
Nombre d'alumnes per grup: 
30
Temps d'antelació amb que cal fer la reserva: 
Mínim un mes abans de la visita al Museu

Museu de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868