Agenda d'activitats

Vine a la Ruta de la Tapa a Castelldefels

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
93 665 37 54
|
Email : 
comercial@gremihostaleria.cat
|

Degusta Castelldefels amb la "12a Ruta de la Tapa de Castelldefels"El dilluns 6 de maig es posa en marxa la dotzena edició de la Ruta de la Tapa de Castelldefels, que es prolongarà fins el pròxim dia 30 de juny.

El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, una vegada més organitza una Ruta gastronòmica per a promocionar la restauració a través de les seves tapes, per un preu de 3€ amb beguda inclosa. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer dins i fora de Castelldefels l'excel·lència de la nostra gastronomia. Comptem amb 32 estupendes tapes que un any més ens sorprenen per la seva qualitat, sabor i originalitat.

El president del Gremi, Sr. Manuel Ángel Ortiz Chumillas, vol que degustin Castelldefels, en els 32 establiments que participen en aquesta Ruta, un itinerari perfecte per a conèixer bars, restaurants i quiosquets de Castelldefels. Cada comensal tindrà un pla amb la ubicació i aquell que completi el 50% amb el segell de l'establiment, entrarà en el sorteig d'una Tablet

La 12a RUTA DE LA TAPA, organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, amb les col·laboracions de l'Ajuntament de Castelldefels, el Area de Comerç i Turisme, la Generalitat de Catalunya, l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels, la revista La Premsa, la guia Go i el patrocini de Cerveses Damm.

En aquesta ocasió el jurat professional ha estat format per: Pere Chias (President Gremi de Barcelona) Antonio Ponce (Gremi d´Hostaleria de Castelldefels), Esteban Ruiz ( President Escola d´Hostaleria de Castelldefels), Ana Quesada (Regidora-delegada de Comerç, Turisme, Hostaleria i Habitatge), Domingo Morilla (President Gremi Hostaleria de Viladecans), Agustín Pedregal (Professor Escola d´Hostaleria de Castelldefels), Joan Capell (Gastrònom - La Premsa), Diego Giménez (la guia Go) i Tomas Garcia (M&T Magazine) que seran els encarregats d'atorgar els premis.

T'agradarà el que proves!

Les millors tapes del Baix Llobregat les tens a Castelldefels, veuen a comprovar-ho!

Data celebració: 
Fins al 30 de juny de 2019
Població: 
Castelldefels
Preu: 
3€ beguda i tapa

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Gremi d´Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat
Telèfon: 
93 665 37 54
Email : 
comercial@gremihostaleria.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868