Bicicleta

SomBici

Telèfon: 
630051657
|
Email: 
sombici@sombici.cat
|

Som una cooperativa de treball associat d’iniciativa social sense finalitat de lucre. A SomBici ens dediquem a promocionar la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i saludable. Des de SomBici organitzem rutes guiades per espais naturals i culturals; fem activitats per a famílies, escoles, empreses... Posem a disposició dels ciutadans i ciutadanes la BiciEscola SomBici per que la bicicleta esdevingui habitual en les seves vides. La nostra iniciativa social rau en poder oferir formació, feina i un salari digne a persones aturades de llarga durada.

Informació d'interès

Eusebi Güell, 93 baixos 2ª
08830 Sant Boi de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
630051657
Email: 
sombici@sombici.cat
Twitter: 
@SomBici
Horari: 
venre el nostre Web Dia de descans: venre el nostre Web
Preu: 
Rutes Guiades regulars des de 12€ fins a 19€. BiciEscola, veure el nostre Web.
Activitats: 
RUTES GUIADES regulars (de ½ dia o dia sencer) Delta Vermell - exploració pel riu i els espais naturals del Llobregat Delta Verd - exploració pel Parc Agrari i els espais naturals del Llobregat Delta Gaudí - un matí descobrint el riu i la Colònia Güell RUTES GUIADES ESPECIALS o MONOGRÀFIQUES per a esdeveniments locals com ara: la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la Fira Avícola del Prat, la Candelera de Molins de Rei... de temporada: els cirerers florits, carxofes, anellament d'ocells, observació del medi natural... BICIESCOLA Cursos per adults adaptats a qualsevol nivell inicial i de perfeccionament.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868