Bicicleta

Sortides en bici per Collserola, Descent Barcelona

Telèfon: 
696 876 034 / 616 664 733
|
Email: 
anna@descentbarcelona.com
|

Descent Barcelona és una empresa que es dedica a fer sortides en bicicleta BTT pel Parc Natural de Collserola, l’Espai Natural del Delta del Llobregat i el Parc Natural del Garraf.

Són rutes adaptades a tot tipus de públic, familiar, turístic, grups d’empreses, etc., amb poca exigència física, de 20-25 km de distància, d’unes 2-3 hores de durada. Ruta del Baix Llobregat:

La ruta comença a la Colònia Güell on tenim la possibilitat de visitar la Cripta de la Colònia. Ens endinsem pels horts de la zona agrícola del riu Llobregat fins arribar al Prat. Entrem dins l’Espai Natural del Delta fins arribar al mar, on podem gaudir d’una magnífica vista de les platges verges del Delta.

Ruta Barcelona modernista: Comencem la ruta al cim més alt del Parc de Collserola, el Tibidabo. Pedalem per camins en plena natura i contemplem magnífiques panoràmiques de la ciutat. Ens endinsem per diferents barris de la ciutat de Barcelona on coneixerem la seva història i la seva cultura. Gaudim de les principals obres del modernisme: La Pedrera, Sagrada Família, Hospital de Sant Pau... passant pel Parc de la Ciutadella fins acabar al mar.

Ruta del Parc del Garraf: Magnífica excursió pel Parc Natural del Garraf, format geològicament per roques calcàries. Pedalem per camins sinuosos envoltats de matolls i espècies africanes tot gaudint del paisatge rocós. Ens apropem a la costa entre pins i vinyes. I, passejant pels carrers de Sitges, arribem al mar.

 

Com ho fem ? - Recollida en vehicle des de l’hotel o punt de trobada i trasllat fins l’inici de la ruta. - Facilitem el material imprescindible per realitzar l’activitat (bicicleta, mallot, culot, casc, guants, ulleres). - Guia i monitor experimentats i bons coneixedors de les rutes. - Assegurança - Retorn al punt de sortida Altres serveis : - Sortides de marxa nòrdica i running - Lloguer de bicicletes BTT i carretera - Sortides a mida per celebracions, aniversaris, comiats....

Informació d'interès

Pins Can Caralleu, 4 Barcelona
08820 El Prat de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
696 876 034 / 616 664 733
Email: 
anna@descentbarcelona.com
Horari: 
A convenir Dia de descans: 25 i 26 desembre, 1 gener
Preu: 
45€ (Iva inclòs)Excursió 45€ - 5€ Excursió + Visita a la Cripta de la Colònia Güell
Activitats: 
Excursions en bicicleta BTT

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868