Casa rural

Mas Espigalls - Turisme Rural

Telèfon: 
699 472 914
|
Email: 
miriamtues@masespigalls.com
|

Casa rural aïllada situada a 5,5 Km del poble de Begues (Baix Llobregat), al bell mig del Parc del Garraf.

Antic Corral de bestiar construït a principis del s. XX, convertit ara en allotjament rural. Un espai totalment reformat i equipat per gaudir d´uns magnífics dies amb la família i amb amics. Casa rural amb una capacitat màxima de 10 persones. Està formada per dues estructures.
En l´estructura Central de la casa, a la planta baixa, està ubicada la Sala d´estar, amb TV i llar de foc, el Menjador, la Cuina i un Lavabo de cortesia. I en la planta superior, hi trobem dues habitacions: una de doble (El Roure) i una altra d´individual (l´Alzina), amb els seus banys complerts corresponents.

En l´estructura Annexa, que correspon a l´Antic Corral, hi ha ubicades també dues habitacions, una de quàdruple (El Galerà), i una de triple (El Margalló), equipades també amb els seus banys complerts corresponents. Totes les estances de la casa tenen aigua calenta i calefacció.

Disposem de dos grans patis enjardinats amb mobiliari de jardí i barbacoa.

La seva ubicació en un entorn únic, el Parc del Garraf, és ideal per als amants de la natura i de les activitats de muntanya.

Oferim la possibilitat de fer rutes personalitzades en BTT i amb monitor, així com el lloguer de bicicleta de muntanya. Donada la seva ubicació es poden dur a terme multitud de rutes de senderisme. Punt de trobada per amants de l´espeleologia per a realitzar exploracions d´avencs. Ubicació idònia per l´observació astronòmica (no contaminació lumínica).

Informació d'interès

Camí de la Plana Novella km 5,5
08859 Begues Barcelona
Espanya
Telèfon: 
699 472 914
Email: 
miriamtues@masespigalls.com

Característiques

Establiment accesible
Jardí
Pàrking
Wifi gratuit
Zona Infantil
Places: 
10
Categoria (1 - 5): 
1
Modalitat: 
Familiar
Rural
Negocis
Habitacions: 
4

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868