Cinema

Splau! - 18 sales (3D)

Telèfon: 
934719080
|

Dia del espectador: Dimarts

Els cinemes Full HD són uns cinemes diferents. Tant, que et sentiràs part de l'acció de la pel·lícula…Estem reinventant el cinema!

Millor tecnologia 3D: Actualment, als Cinemes FULLHD tens la millor projecció digital existent i les millors ulleres 3D, les ulleres actives. Aquestes ulleres es comuniquen amb el projector i obren la visió de cada ull només quan s'està projectant la imatge d'aquest ull. Est és el millor 3D que pots trobar avui dia en un cinema “normal”…

Sales especials: Amb els nous cinemes Full HD que hem estrenat en el Centre Splau! Tindràs unes sales dissenyades pensant en la teva immersió en l'acció. Amb graderies espectacularment inclinades i unes pantalles molt grans, molt corbades i inclinades sobre tu. I si la sensació és espectacular en 2D… imagina't en 3D!

Zones de màxima i mínima immersió: En una pel·lícula en FULLHD, sigui en 2D o 3D, esculls el grau d'immersió que més t'agrada. La màxima immersió (més al davant) et donarà molta més marxa i espectacle. Si esculls una mínima immersió (més cap enrere) tindràs més comoditat visual. Entre els dos extrems esculls el que més t'agradi. Per això, una vegada començada la pel·lícula després dels tràilers, no es manté la reserva numerada. D'aquesta manera si no estàs agust en el teu lloc i hi ha butaques lliures en un altre lloc, pots canviar de butaca.

*Venda d'entrades per internet: sense cobrar comissió addicional pel servei.

Perquè pots imprimir-te l'entrada a casa i dirigir-te directament al porter del cinema a lliurar-la sense necessitat de fer cua en taquilla.
Perquè esculls i assegures el teu lloc preferit a la sala.
I finalment, perquè si ets ràpid, per internet pots trobar butaques fidelitat lliures. Aprofita l'oportunitat!

Informació d'interès

Avda. del Baix Llobregat, s/n
08940 Cornellà de Llobregat
Espanya
Telèfon: 
934719080

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868