Condicions Sorteig Sabors de l'Horta


El premi és exclussivament per a gaudir d'un àpat per a dues persones en un dels restaurants del Col.lectiu Sabors de l'Horta del Baix Llobregat seleccionat pel Consorci de Turisme i on el producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat serà un dels ingredients protagonistes. No es reintegraran els diners del valor del premi.

Tanmateix, el premi serà personal i intransferible, havent de presentar el/la guanyador/a el comunicat del premi imprés i el seu DNI.

Per gaudir-ne cal fer reserva prèvia per part del/de la guanyador/a i el restaurat haurà de garantir la disponibilitat.

Premi vàlid fins a la finalització del producte de temporada (vigència també establerta en el cupó regal). Finalitzada la temporada del producte, no serà possible gaudir del premi. Tanmateix, si el guanyador no contesta en 10 dies a partir de la data de comunicat del premi via email, aquest es donarà per defecte al guanyador suplent.

Es comunicarà sempre la data de quan tindrà lloc el sorteig i fins quan podreu registrar-vos.

Per dur a terme el sorteig, s'utilitzarà la plataforma de selecció aleatòria Easypromos, que emetrà un certificat de validesa del mateix -premi/sorteig/guanyador-.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868