Condicions Sorteig Sabors de l'Horta

El premi és exclussivament per gaudir d'un àpat per a dues persones en un dels restaurants del Col.lectiu Sabors de l'Horta del Baix Llobregat 2020 seleccionat pel Consorci de Turisme i on el producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat serà un dels ingredients protagonistes. No es reintegraran els diners del valor del premi.

El premi serà personal e intransferible, havent de presentar el/la guanyador/a el seu DNI a l'establiment assignat.

Per gaudir-ne cal fer reserva prèvia per part del/de la guanyador/a i el restaurant haurà de garantir la disponibilitat.

El premi serà vàlid fins el 30 d'abril de 2020 o fins finalitzar existències del producte, la carxofa, informació que donarà el propi restaurant.  Després d'aquesta data no serà possible gaudir del premi.

El sorteig tindrà lloc el dia 28 de febrer de 2020 i es comunicarà el nom dels 25 guanyadors el dia 2 de març de 2020 als perfils de Facebook i Instagram de Turisme Baix Llobregat.

Si el guanyador no contesta en 10 dies a partir de la data de comunicat del premi via email, aquest es donarà per defecte al guanyador suplent.

Per dur a terme el sorteig, s'utilitzarà la plataforma de selecció aleatòria Easypromos, que emetrà un certificat de validesa del mateix -premi/sorteig/guanyador-.

 

 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868