Gastronomia

Cafè del Centre a Olesa de Montserrat

Població: 
Olesa de Montserrat
|
Telèfon: 
937 781 012
|
Email : 
info@cafedelcentreolesa.es
|

Som un restaurant que oferim carta de plats i menú diari al casc antic d’Olesa de Montserrat, Barcelona. El Cafè del Centre va ser creat l’any 1960 per la família Espinar Tallón, que avui en dia continua sent qui el gestiona. Treballem sobre la base de l’experiència de tot aquest temps, que ha portat a buscar sempre una gran qualitat en plats casolans. Si busqueu un restaurant amb opcions de carta i menú, heu de venir al Cafè del Centre d’Olesa de Montserrat, Barcelona.

 

Durant la setmana, de dilluns a divendres, la dedicació principal del restaurant és el menú diari, de tres opcions diferents i equilibrades amb les que el client queda satisfet. Els caps de setmana oferim el menú de diumenge, el menú d’arròs i la carta. Els plats són més cuidats, amb ingredients de proximitat, i amb sabors diferents… tot en un ambient càlid i familiar però alhora modern i actual.

 

Per recollir al restaurant l'hora màxima és fins les 15.30 h. Si vols que t'ho portem a casa, cal encarregar-lo abans de les 13.00 h. Només servim a Olesa de Montserrat.

 

PREU
Menú diari per emportar o recollir 10 €
Menú de diumenge per emportar o recollir 15€

Data celebració: 
Primavera
Horari de visita: 
Per recollir al restaurant l'hora màxima és fins les 15.30 h. Si vols que t'ho portem a casa, cal encarregar-lo abans de les 13.00 h. Només servim a Olesa de Montserrat
Població: 
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Ample, 6

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cafè del Centre
Telèfon: 
937 781 012
Email : 
info@cafedelcentreolesa.es

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868