Cafè del Centre a Olesa de Montserrat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Som un restaurant que oferim carta de plats i menú diari al casc antic d’Olesa de Montserrat, Barcelona. El Cafè del Centre va ser creat l’any 1960 per la família Espinar Tallón, que avui en dia continua sent qui el gestiona. Treballem sobre la base de l’experiència de tot aquest temps, que ha portat a buscar sempre una gran qualitat en plats casolans. Si busqueu un restaurant amb opcions de carta i menú, heu de venir al Cafè del Centre d’Olesa de Montserrat, Barcelona.

 

Durant la setmana, de dilluns a divendres, la dedicació principal del restaurant és el menú diari, de tres opcions diferents i equilibrades amb les que el client queda satisfet. Els caps de setmana oferim el menú de diumenge, el menú d’arròs i la carta. Els plats són més cuidats, amb ingredients de proximitat, i amb sabors diferents… tot en un ambient càlid i familiar però alhora modern i actual.

 

Per recollir al restaurant l'hora màxima és fins les 15.30 h. Si vols que t'ho portem a casa, cal encarregar-lo abans de les 13.00 h. Només servim a Olesa de Montserrat.

 

PREU
Menú diari per emportar o recollir 10 €
Menú de diumenge per emportar o recollir 15€

Contacte
Correu electrònic
info@cafedelcentreolesa.es
Telèfon
937 781 012
Nom de l'empresa organitzadora
Cafè del Centre
Data de celebració
Primavera
Horari
Per recollir al restaurant l'hora màxima és fins les 15.30 h. Si vols que t'ho portem a casa, cal encarregar-lo abans de les 13.00 h. Només servim a Olesa de Montserrat
Població
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat
C. Ample, 6