- Inici
- Guia de l'oci
- Especial calçots 2024
La calçotada és la manera tradicional de menjar els calçots, amb tradició de trobada i festa arrelada, normalment celebrada des del final de gener fins al març o principi d’abril. El menú de la calçotada consta d’una vintena de calçots per persona, cuits al sarment de la vinya, acompanyats amb salsa romesco. Després se sol menjar carn a la brasa. És habitual posar-se un pitet per no tacar la roba a l’hora de consumir-los, ja que tal com surten de la brasa cal pelar-los i sucar-los a la salsa romesco per immediatament ser consumits estirant el braç i obrint bé la boca.
Temporada del calçot: mesos de novembre, desembre, gener, febrer i març.
Consulta al següent enllaç les activitats i calçotades al Baix Llobregat.
Nom de l'empresa organitzadora
Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Data de celebració
Fins al 30 de març
Any de celebració
2024