Guia de l'oci

Activitats, solidaritat i màgia, el Nadal a Sant Boi de Llobregat

Town: 
Sant Boi de Llobregat
|
Telephone: 
Consultar la web
|

La programació nadalenca de Sant Boi té algunes novetats a més de les tradicions de sempre: pessebres, arribada de la Llum de la Pau, Caga Tió, Els Pastorets, concerts, contacontes...

Per primera vegada, el pessebre de la plaça de l'Ajuntament està acompanyat d'un arbre de Nadal 100% sostenible que a la nit s'il·lumina amb energia solar.

I també per primer cop els nens i les nenes de Sant Boi podran gaudir d'un Campament de Nadal de la comitiva dels Reis Mags de l'Orient. Estarà a la plaça del Mercat de la Muntanyeta i, durant els dies previs a la Cavalcada de Reis, oferirà tallers, animació i activitats familiars.

 

Joguines per a tothom. Cap infant sense joguina

Amb l'arribada dels Reis Mags, des de tots els barris de la ciutat s'impulsa una campanya solidària amb l'objectiu de recollir joguines per als nens i les nenes de les famílies més vulnerables.

Apadrinar una carta als Reis, regalar joguines noves, comprar el llibre de nadales Fum, fum, fum o fer una aportació econòmica són algunes de les maneres de col·laborar en la iniciativa.


 

 

 

Date of celebration: 
Fins al 2 de gener
Visiting times: 
Diferents horaris
Town: 
Sant Boi de Llobregat
Address where the activity will take place: 
Diferents ubicacions
Price: 
A consultar

Contact

Name of organising company: 
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Ràdio Sant Boi, assosiacions i casals
Telephone: 
Consultar la web

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868