Guia de l'oci

Concert Estel Tort a la Traska Truska de Molins de Rei

Town: 
Molins de Rei
|
Telephone: 
683138697
|
Email: 
info@daltabaix.cat
|

Estel Tort, veu; Gerard Alonso, piano; Laura Miquel i Adriana García, veus.

Daltabaix col·labora en la gestió d’aquest concert  organitzat per La Trasca.
Amb la voluntat de recordar Miquet Tort –el seu pare– L’Estel, canta un repertori emotiu de coneguts musicals  acompanyada pel pianista Gerard Alonso. 

Estel Tort, malgrat la seva joventut, té al darrera un llarg recorregut en formació de teatre i música i s’està fent el seu lloc en les produccions de teatre musical. Ha participat en nombrosos espectacles –un dels més recents com a veu solista de 100 anys de Bernstein a l’Auditori de Barcelona– i actualment fa doblatge i es troba de gira amb l’obra That’s a MusicalGerard Alonso ha completat la seva formació de piano clàssic, contemporani i jazz a l’Esmuc i en l’àmbit del teatre musical treballa com a pianista, director musical, compositor i arranjador amb participació en una llarga llista d’espectacles.

En paraules d’Estel Tort “El meu pare era un autèntic amant, boig i fanàtic de la música. De tota. De tots els temps (…) Centrant-nos en el musical, fem un concert al seu gust, la seva playlist particular amb temes que vam viure i descobrir junts. Rebeu-ho com un homenatge a la seva passió més gran i mai des de la tristesa, sempre des del seu lloc natural: l’humor”.

Date of celebration: 
1 de desembre de 2019
Visiting times: 
19:00 hores
Town: 
Molins de Rei
Address where the activity will take place: 
Traska Truska - Passeig del Terraplè, 82, 08750 Molins de Rei, Barcelona
Price: 
Anticipada i Taquilla 10 €

Contact

Name of organising company: 
Daltabaix
Telephone: 
683138697
Email: 
info@daltabaix.cat

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868