Guia de l'oci

Explora el Museu de les Aigües a la Setmana de la Ciència

Town: 
Cornellà de Llobregat
|
Telephone: 
93 342 35 38
|
Email: 
museudelesaigues@agbar.es
|

Explora el Museu de les Aigües!

Un any més, el Museu de les Aigües participa en la Setmana de la Ciència, que enguany celebra la 24a edició. Del 8 al 17 de novembre, es duran a terme nombroses activitats de divulgació científica arreu de tot Catalunya: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… Per a aquesta ocasió, el Museu estrena l’activitat Explora el Museu!, que ofereix als visitants una motxilla amb diferents instruments que permeten realitzar un recorregut experiencial pel recinte, descobrint tots els racons des d’una nova perspectiva i en primera persona.

Us oferim una nova manera de visitar el Museu de les Aigües. Ara podeu explorar el gran jardí, un espai verd, agrícola i alhora industrial amb els singulars elements que trobareu a la nostra motxilla. Amb mapa i brúixola us podreu orientar per l'espai i realitzar les activitats que més us entusiasmin. Deixeu-vos seduir per la biodiversitat d’aquest espai mentre tasteu l'aigua de les diverses fonts que s'amaguen al jardí. Exploreu!

Es podran fer activitats com mirar amb prismàtics l’interior d’un antic dipòsit d’aigua, trobar les diferències a la façana de l’edifici de Josep Amargós i Samaranch a partir d’una antiga fotografia, buscar amb lupa les diferents espècies de papallones que hi ha al jardí, regar els arbres fruiters, comprovar la temperatura dins l’estació meteorològica, intentar treure aigua d’una cantimplora amb l’ajuda d’una pipeta o descansar davant la cascada de Gaudí.

Explora el Museu! està pensat per a famílies amb infants entre els 6 i els 12 anys i es podrà gaudir aquests dos propers caps de setmana. Totes les activitats de la 24a Setmana de la Ciència són gratuïtes.

Date of celebration: 
Del 15 al 17 de novembre de 2019
Visiting times: 
Dissabtes de 10 a 18 h Diumenges de 10 a 14 h
Town: 
Cornellà de Llobregat
Address where the activity will take place: 
Ctra. de Sant Boi, 4-6
Price: 
Gratuït

Contact

Name of organising company: 
Museu de les Aigües
Telephone: 
93 342 35 38
Email: 
museudelesaigues@agbar.es

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868