Els Punts d'Informació Turístics del Baix Llobregat descobreixen els principals atractius

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l'any 2017 el programa PIT (Punts d'Informació Turística) en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Aquests punts són establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista, que si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, però sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines. 

L'any 2017 es van acreditar un total de 31 punts d'informació turística del Baix Llobregat, als quals l'any 2018 s'hi sumen més de 20 empreses interessades en acreditar-se com a PIT el proper mes de juliol.

Durant tot el procés, les empreses adherides al programa formen part d'un programa formatiu d'atenció al visitant i de coneixements sobre tota l’oferta turística comarcal. Així mateix, el passat 22 de maig les empreses van descobrir els principals atractius de la comarca a través d'una ruta organitzada pel Consorci de Turisme. La jornada va consistir en una visita guiada als Espais Naturals del Delta del Llobregat i a Catalunya en Miniatura.

Aquestes jornades són essencials per tal que els PIT coneguin en persona la principal oferta turística de la comarca, i donin un valor afegit a les consultes dels seus visitants.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868