Jornada de comunicació i turisme comarcal per ajudar al sector turístic

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va organitzar el passat 3 de desembre una jornada per millorar la comunicació i ajudar al sector turístic del Baix Llobregat, adreçada al personal tècnic de turisme i de comunicació que gestiona els diferents perfils i plataformes de difusió dels ajuntaments del Baix Llobregat.

El turisme local i de proximitat és pel Baix Llobregat una gran oportunitat per ajudar a les empreses i reactivar econòmicament el sector turístic. És el moment de sumar esforços i afavorir el treball en xarxa per aprofitar tots els nostres canals per arribar a la nostra població, amb l'objectiu que descobreixin la seva comarca, consumeixin l'oferta del territori i es sentin orgullosos/es de pertànyer a aquesta comarca que ofereix tant i tan aprop.

El Consorci de Turisme va presentar dades del sector turístic al Baix Llobregat, el gran potencial de la comarca pel turisme de proximitat, les seves plataformes de difusió, i els principals continguts turístics i campanyes de gran impacte que els municipis hauríen de comunicar en els seus perfils i plataformes de difusió. La jornada també va incloure continguts, consells i eines que faciliten les tasques de comunicació municipal.

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868