Més presstrips i famtrips donen a conèixer el Baix Llobregat

Els darrers mesos importants touroperadors, agències i bloggers han conegut la nostra comarca en diferents Fam trips i Press trips organitzats entorn el turisme cultural, de sol i platja, natura i modernisme, amb la col.laboració de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

Així, de juliol a setembre, hem atès mitjans i tt.oo molt diversos, com són el FT campanya premium blog de viatges SaltaConmigo y Viajando con Diego, ambdós del mercat estatal, i molt interessats pel turisme de sostenibilitat, natura i sol i platja; i adreçat als mercats francès i anglès, vam organitzar dos presstrips a Susana Scott i Tripinwild on a la natura i platges es va afegir la visita a la Cripta de la Colònia Gaudí.

Aquestes accions contribueixen a donar a conèixer cada cop més la destinació del Baix Llobregat als mercats nacional i internacional.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868