Ermites i esglèsies

Església de l'Antic Priorat de Sant Ponç de Corbera

Telèfon: 
93 650 02 11
|
Email: 
turismecorbera@corberadellobregat.cat
|

L'Antic Priorat de Sant Ponç va ser construït al segle XI, en estil romànic llombard. L'església es troba en excel·lent estat de conservació i és una de les mostres romàniques més importants de Catalunya. Arquitectònicament està molt ben proporcionada, de planta basilical amb transepte, un absis central i dues absidioles, culminada amb un campanar de dues plantes. Conserva petits fragments de pintura mural, presumptament originaris. S'hi poden veure les restes del forn utilitzat en el procés de fossa de les primeres campanes. Tanmateix, les dependències monàstiques i el claustre presumiblement han quedat sepultats per les construccions i modificacions del conjunt que s'han realitzat en èpoques modernes. Es declarà Monument Històric - Artístic l'any 1931.

Informació d'interès

Carrer de la Pau, 5
08757 Corbera de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
93 650 02 11
Email: 
turismecorbera@corberadellobregat.cat
Twitter: 
turisme_corbera
Horari: 
Primer diumenge de mes, d'11h a 13h.
Serveis: 
Activitats per a Casals d'Estiu
Audioguies
Museu
Visites guiades
Activitats: 
El segon diumenge de mes es realitza l'aplec de Sant Ponç. Missa, sardanes i fira artesanal als voltants del municipi. Disposem de dues visites guiades durant l'aplec totalment gratuïtes.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868