És Nadal al Baix Llobregat

Visites guiades a Les Coves de Montserrat - Collbató

Població: 
Collbató
|
Telèfon: 
647 964 076
|
Email : 
turisme@collbato.cat
|

La muntanya de Montserrat amaga un món subterrani espectacular. D’entre els avencs que foraden la muntanya destaquen les Coves de Montserrat de Collbató (també conegudes com les del Salnitre), les més grans dins el cor de la muntanya màgica, que constitueixen un extraordinari llegat natural de milers i milers d’anys. 

Només cal traspassar el llindar d'entrada per encetar un recorregut d’uns 400 metres seguint els conductes més espaiosos i més bellament ornamentats per les successives generacions d'espeleotemes (estalactites, estalagmites i columnes). Passeig enriquit per experts guies que, a més d'explicar-nos les característiques i el resultat del procés geològic que ha donat forma a la cavitat, ens mostraran l'hàbitat dels primers pobladors de Montserrat i ens endinsaran en un món d’històries i llegendes.

La visita inclou el visionat del nou videomapping, un impressionant i novedós espectacle audiovisual que ens guiarà a través de la història d’aquesta cova.

 

*Les entrades es venen únicament on-line i de manera anticipada, compra aquí

PREUS:

Entrada general: 7,50 €
Entrada reduïda: 6,75 € (estudiants, professors, grups de més de 20 persones, Carnet Jove, jubilats i pensionistes, aturats, família nombrosa, monoparental)
Entrada infantil: 5,50 € (de 5 a 12 anys)
Gratuïta (menors de 5 anys)

 

Consulteu al web per a més informació: www.covesdemontserrat.cat

Mesures de seguretat: 
- Respectar la distància de seguretat de 2 metres entre persones. - Ús obligatori de la mascareta. - Ús del gel hidroalcohòlic. - Restringir la manipulació dels diners i de pagament amb targeta a la utilització única i exclusiva amb mitjans electrònics (reserva i pagament electrònic). - Per minimitzar el risc de contagis de Covid-19 s'ha reduït l'aforament dels grups, s'ha augmentat el temps entre visites i les entrades es vendran unicament on-line de manera anticipada. ​
Data celebració: 
Gener 2021
Horari de visita: 
Dimecres, dijous i divendres a les 11.30h i els caps de setmana a les 10, 11.30, 13 i 16.30h
Població: 
Collbató
Adreça on té lloc l'activitat: 
Coves de Montserrat
Preu: 
Entrada general: 7,50 €. Consultar preus reduïts.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Collbató
Telèfon: 
647 964 076
Email : 
turisme@collbato.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868