Concert. Mariola Membrives

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

Mariola Membrives és considerada per la crítica com una de les veus més transgressores d’una nova generació d’artistes que està donant un renovat i necessari impuls de recerca i personalitat pròpia en el panorama musical espanyol.

El flamenc, el jazz i les músiques de rerefons són les credencials d’aquesta cantant i actriu. El seu debut discogràfic va ser amb la publicació de “Llorona” a duo amb el contrabaixista japonès Masa Kamaguchi, al qual han seguit “Lorca. Spanish Songs”, un nou duo aquest cop amb el guitarrista nord-americà Marc Ribot, i “La Babilonia”, el seu últim i més personal treball. El 2016 va crear Omega 20.16, juntament amb alguns dels músics de jazz més rellevants d’aquest país, i a l’estiu del 2017 va estrenar el seu espectacle a duo amb el pianista Chano Domínguez com a concert inaugural de Les Nits d’agost al Teatre Grec de Barcelona, amb el qual continua fent gires per teatres i festivals d’Espanya. Al novembre del mateix any, debuta com a solista de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a l’Auditori interpretant “El Amor Brujo” sota la direcció de Josep Caballé. Repertori que tornarà a interpretar al Teatro Municipal de Rio de Janeiro amb l’Orquestra Sinfónica Brasileira i a Brasília amb l’O.S Claudio Santoro dirigida pel mestre Ignacio Vidal.

En aquest moment, a més de líder del seu projecte La Babilonia, és la cantaora de l’espectacle de La Fura dels Baus “Freebach 212” i la veu del muntatge teatral “Federico García” de Pep Tosar. Així com la cantaora solista de l’Orquestra Simfònica Giosimphonie, dirigida per Francesc Prat, amb la qual fa gires amb El Amor Brujo.

Activitat inclosa dins la programació del Festival Altaveu 2023.

 

Entrades: https://www.entrapolis.com/entrades/mariola-membrives-al-festival-altaveu

Contacto
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936351200
Nombre de la empresa organizadora
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Fecha de celebración
9 de setembre
Año de celebración
2023
Horario

20.00h

Población
Sant Boi de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
C/ Joan Bardina, núm. 44 (Cal Ninyo) - 08830
Precio

6€