Música. De la ma del pianista Daniel Ligorio. Frederic Chopin, les cartes del poeta.

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

Repàs musical i literari per la vida del compositor, des de la seva infantesa fins els darrers anys de vida, és un viatge a l’ànima de Frederic Chopin.

El programa es divideix en quatre seccions en les quals a través de la seva música i fragments de les seves cartes podrem conèixer a la persona, al compositor, a l’aristòcrata, al poeta, al malalt, al distant i al genial artista durant el transcurs de la seva vida.

De la ma del pianista Daniel Ligorio. Considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama nacional. Ha realitzat recitals com a solista i amb orquestra en les sales i els festivals més prestigiosos del país amb gran èxit de crítica i públic.
Destaquem l’opinió del reconegut compositor Xavier Montsalvatge “L’art pianístic de Daniel Ligorio no enganya, perquè es per damunt de tot, autèntic” en un recital seu a l’Auditori Nacional de Madrid amb l’orquestra de Radio Televisión Española o la del crític Xavier Cester “desde la inoblidable visita de Claudio Arrau, no escoltàvem a Barcelona un emperador pianísticament tan extraordinari” en ocasió de la seva interpretació del cinquè concert de Beethoven al Palau de la música amb l’Orquestra Simfònica Nacional de Catalunya.

Venda d’entrades a Cal Ninyo mitja hora abans de començar el concert.

Contacto
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936306886
Nombre de la empresa organizadora
Escola Municipal de Música Blai Net
Fecha de celebración
7 de març
Año de celebración
2024
Horario

19.30h

Población
Sant Boi de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Cal Ninyo (C/ Joan Bardina, 44) - 08830
Precio

5 €

Reserva previa
No és necessari