Pàdel

Club de Tennis Andrés Gimeno

Teléfono: 
936652300
|
Email: 
info@tenisgimeno.com
|
Fundado en el año 1974, cuenta con unas cómodas y modernas instalaciones, avaladas por un gran equipo de profesionales. Una variada oferta de actividades a tan sólo 15 km de Barcelona y muy cerca del Aeropuerto, en un emplazamiento único a 2 minutos de la costa mediterránea. Incluye restaurante, piscina, solarium y terraza Chill-out en la primera planta, con las mejores vistas hacia las pistas. Un club con historia dispuesto a ofrecer una experiencia inolvidable.

Información de interés

Av. Castelldefels, 58-62
08860 Castelldefels Barcelona
España
Teléfono: 
936652300
Email: 
info@tenisgimeno.com
Horario: 
De 8h a 22.30h. Dia de descans: 1 de gener, 1 de maig i 25 de desembre
Precio: 
www.tenisgimeno.com/El-Club/Modalidades-y-precios
Actividades: 
Escola de Tenis i pàdel: Infantil-Competició-Adults- Campus Estiu. Gimnàs; Taichí; Chi Kung; Ioga; Kung Fu; Pilates; Bike indoor; Entrenament Personal; Taekwondo; Box & Kick; FitXtreme; Running; Trekking; BTT; Step Dance; Hip-Hop; Power Disc; Cardiotono; Gymtonic; GAP; Zumba; ZumbAtomic; Zumba Toning; Stretching; Circuit Fit; Bailes Latinos; Flamenco. Campionats Socials; Campionats oberts; Equips. Ludoteca Infantil. Servei de massatge i fisioteràpia.
Promoción especial: 
Promoció: Juguem? El Club de Tennis Andrés Gimeno llança la seva nova promoció "JUGUEM?". Aquesta nova promoció té com a finalitat l'organització de partits amb l'opció a jugar una lliga de manera totalment gratuïta podent accedir a un mes d'escola de tennis GRATUÏTA i relacionar-se amb gent que comparteixi el gust pel tennis. La participació és lliure i gratuïta, donant la possibilitat als quals participin de conèixer i relacionar-se amb socis de la nostra Entitat i gent nova que estigui gaudint de la mateixa promoció. - See more at: http://www.turismebaixllobregat.com/oci/agenda_fitxa.asp?Lang=CT&id=713#sthash.Agvv1O70.dpuf Promoció: Punt Pàdel La finalitat d'aquesta promoció serà establir un primer contacte amb aquest esport i aclarir els teus dubtes. Tindràs la possibilitat de conèixer als nostres socis i altra gent que comparteixin aquesta passió. Les sessions seran d'una hora de durada i aniran dirigides a càrrec d'entrenadors qualificats, els qui t'aconsellaran en tot el que precisis. La reserva de places es realitzarà a través del correu comunicacion@tenisgimeno.com. Per a qualsevol consulta sobre aquesta promoció, pots dirigir-te al correu electrònic comunicacion@tenisgimeno.com, trucar-nos o venir a visitar-nos a les nostres instal·lacions. Promoció: 15 dies de gym gratis Vine i gaudeix durant 15 dies i de forma totalment gratuïta de les nostres noves instal·lacions i activitats en el gimnàs del Club de Tennis Andrés Gimeno.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868