6ª Ruta de la Tapa de Castelldefels

El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, per sisè any consecutiu, organitza una Ruta gastronòmica per promocionar i degustar exquisides Tapes.

Des de l'1 de juliol fins al 15 de setembre es podran degustar les tapes per un preu de 3€ amb beguda inclosa, a un total de 56 establiments de la ciutat, en un itinerari perfecte per conèixer bars i restaurants de Castelldefels. Cada comensal tindrà un plànol de la ubicació i qui completi el 50% amb el segell del local, entrarà en el sorteig d'un iPad d'Apple.

Aquest any s'apadrina, cada tapa i establiment, amb el logo d'una entitat esportiva de Castelldefels, per ser aquest any 2013, Ciutat Europea de l'Esport, Ciutat del Bàsquet Català i Destinació Turística Esportiva. La junta del Gremi entén que aquesta acció és una manera d'involucrar-se dins del teixit de la ciutat.

La 6ª RUTA DE LA TAPA compta amb el patrocini de SolBar Serveis d'Hostaleria, Cervesa Estavella Damm, la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels, la coordinació de la Voz de Castelldefels i la promoció de l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels, Castelldefels Ciutat de l'Esport 2013 i Turisme Castelldefels.

 

Més informació:
GREMI DE *HOSTELERIA DE CASTELLDEFELS I BAIX LLOBREGAT
Tel. 93 665 37 54
www.gremihostaleria.cat

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868