El Baix Llobregat torna a participar a la 4a edició de Benvinguts a pagès

El cap de setmana de l’1 i 2 de juny torna Benvinguts a Pagès, una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, tastar les elaboracions de les explotacions participants i omplir el rebost amb productes de proximitat.

Enguany, el Baix Llobregat participa a Benvinguts a Pagès amb una interessant oferta

d’explotacions agràries: Enric Eco de Sant Climent de Llobregat, Can Fisas Agroecologia de Molins de Rei i Cireres Bernabe Santi de Torrelles de Llobregat; restauració amb Marimorena de Sant Boi de Llobregat; i activitats complementàries: Esmorzar de pagès a Bodega Ca N’Estella de Sant Esteve Sesrovires, Descobrir el Parc Agrari del Baix Llobregat, i Agroruta en bici pels Camps de Sant Vicenç dels Horts.

La gran festa del món rural de Catalunya, que ja s’ha fet un lloc a l’agenda de famílies i foodies, esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè els visitants tenen l’oportunitat d’adquirir-los directament als productors i pagesos. També de tastar-los als restaurants que aquell cap de setmana ofereixen el menú Benvinguts a Pagès elaborat amb productes de proximitat de cada comarca.

Tota la informació la podeu trobar a la web:

https://benvingutsapages.cat/es/#!/comarca/baix-llobregat

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868