El sector turístic de la comarca vol augmentar la competitivitat en el turisme esportiu, familiar i de negocis

Els professionals del sector del turisme del Baix Llobregat es van trobar ahir, dimarts 18 de juny, a les instal·lacions de l’Hotel Frontair de Sant Boi de Llobregat, en una nova edició de la trobada empresarial organitzada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat.  En la trobada d’aquest any el Consorci ha volgut centrar la temàtica sobre les estratègies d’identificació i captació de mercats potencials i com el sector s’hi pot avançar. Els debats impartits per intermediaris experts i especialitzats dins del sector van versar sobre com la comarca pot guanyar competències i competitivitat en el turisme esportiu, familiar i de negocis. 

L’acte d’inauguració de la trobada va anar a càrrec de Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i de Jaume Bosch, l’alcalde de la Sant Boi de Llobregat, municipi on es va celebrar la jornada.

Els empresaris i empresàries del sector turístic comarcal van reunir-se per tal de celebrar la jornada anual de formació i networking  amb l’objectiu de consolidar i cohesionar l’oferta turística actual. Al llarg del matí es van dur a terme ponències i debats sobre plans estratègics del Consorci de Turisme del Baix Llobregat que repercuteixen directament sobre el sector turístic del territori. Desprès de les intervencions d’experts i expertes del sector turístic de la comarca, els van seguir intensos i productius debats entre el públic assistent. La jornada va finalitzar amb un networking programat per a dinamitzar el contacte entre els professionals i les professionals de la comarca.

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868