Lliurament de premis de la desena edició del concurs “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat”

El passat dimecres 17 de juliol, a les 18h, va tenir lloc al Consell Comarcal del Baix Llobregat l’Acte de lliurament de premis corresponents a la 10a edició del concurs de fotografia Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat. L’acte va estar presidit per la Sra. Lourdes Borrell, Vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat

La vicepresidenta del Consell Comarcal va ser l'encarregada de lliurar els premis juntament amb els patrocinadors, i al llarg de la seva intervenció va remarcar l’altíssima participació en l’edició d’enguany amb més de 159 obres presentades.

Sota el tema “Un paisatge de contrastos” enguany s’han presentat un interessant nombre de visions de paisatges naturals de platges, del riu i el Delta del Llobregat, i de muntanya, emmarcant sortides i escapades al Baix Llobregat.

 

Els guardonats han estat:

1r premi. Ferran Pestaña Rodríguez amb "Vistes des de la Morella" feta a la Morella, Begues. Premiat amb una impressora fotogràfica Canon MG5350 gentilesa de El Corte Inglés de Cornellà, una nit amb esmorzar a l'Hotel Can Rafel de Cervelló, i una caixa de cava gentilesa de Caves Roger Goulart.

2n premi. Jorge Pérez Díaz amb "De paseo por la playa" feta a la platja del Prat, al costat del CMV. Premiat amb un bateig de vela per a dues persones per la Federació Catalana de Vela al Centre Municipal de Vela del Prat, i un menú degustació al restaurant ONA nuit del Prat de Llobregat.

3r premi. Jaume Gasol Huch amb "Treballs de camp" feta als camps de Viladecans. Premiat amb una entrada familiar al circuit de maquetes del parc Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat, i un sopar per a dues persones al restaurant Los Soprano de Gavà.

 

Paral•lelament a l’acte de lliurament de premis, es va poder visitar l'exposició organitzada amb una selecció de 30 obres presentades a l’edició d’aquest any.

Com cada any, l’exposició de les obres al públic itinerarà pels diversos municipis de la comarca.

El calendari de l’exposició itinerant actualitzat es podrà consultar a www.turismebaixllobregat.cat

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868