Mesures de seguretat:
Conscienciats i preparats amb les noves mesures de seguretat alimentària, mesures aplicades i controlades per laboratoris externs Microlab.
Mesures més destacades pels treballadors i treballadores: tots els dies uniforme complert i calçat nets, d’ús exclusiu per al treball. Es renten les mans constantment i disposen de gel desinfectant a diverses àrees de treball del local. Porten mascareta protectores durant el servei. Han rebut formació específica en materia de prevenció d’enfermetats infeccioses alimentàries.
Mesures més destacades per a les instal·lacions: la carta es troba disponible en format digital per evitar el contagi mitjançant el paper.
Tot el menage es troba precintat i es posa a la taula quan arriba el client.
L’espai compta amb un sistema de ventilació/climatització eficient que renova l’aire constantment i el filtra amb efectivitat.
Sostres alts de més de tres metres.
Tots els ingredients es manipulen amb protecció i en entorn controlat.
S’han disposat expenedors de gel desinfectant a disposició dels clients a l’accés del local, wc's i altres zones.