Escapades amb passió a un salt de Barcelona!

 

Viu amb passió el Baix Llobregat! Prepara la teva escapada i gaudeix d’espectacles i experiències úniques, descobreix llocs de somni i sorprèn-te amb una gastronomia autèntica i de qualitat!  Coneix aquí algunes de les millors propostes per gaudir en parella, en família o entre amics.

QUÈ FER?

Emociona’t amb les Passions!     

Deixa’t sorprendre amb els espectacles teatrals més singulars del Baix Llobregat, representacions de magnituds èpiques, amb personatges amb més de dos mil anys d'història!

Passió d'Olesa de Montserrat

Olesa de Montserrat t'espera amb una experiència on gaudiran petits i grans, i on es mescla la història i tradició amb la modernitat i els efectes digitals. Vibra amb la música, gaudeix de l'espectacle i descobreix el talent i la passió de tot un poble.

Més info

Passió d'Esparreguera

Esparreguera es mobilitza per fer realitat aquesta potent representació teatral. Deixa't emocionar per l'essència d'una obra amb una gran complexitat dramàtica i tècnica. Viuràs molt més que teatre!

Més info

QUÈ VISITAR?
 

El Baix Llobregat és un entorn ideal per gaudir de propostes d'oci durant el teu temps lliure. Ofereix un ric patrimoni arquitectònic i natural i una àmplia oferta cultural i turística per arrodonir la teva escapada. Aquí tens algunes recomanacions!

Coves de Montserrat a Collbató 

Més info  

Ceràmiques Sedó a Esparreguera

Més info

Visites a l'Olesa apassionada

Més info


ON MENJAR? 
 

Al Baix Llobregat s'hi conreen un ventall d'hortalisses i fruites de gust i qualitats excepcionals. Completa la teva escapada amb les variades propostes gastronòmiques que ofereixen els restauradors de la zona i el col·lectiu Sabors de l’Horta.

Can Llates de Collbató 

Més info 

 Espai Terres Llunyanes d'Esparreguera

Més info  

Can Martinet d'Abrera  

Més info

ON DORMIR? 
 

T'ho posem fàcil per allotjar-te al Baix Llobregat! Cases de turisme rural, hotels d'ambient familiar, allotjaments acollidors envoltats de natura i tranquilitat...Tria els hotels que s'ajustin millor als teus gustos i assegura't el millor descans durant la teva escapada!

Barcelona Golf Resort&Spa a
Sant Esteve Sesrovires 

Més info

Montserrat Hotel & Training Center
a Collbató

Més info

Can Misse a Collbató

Més info

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868