Hípica

Hípica Can Rafael

Téléphone: 
646 364 867
|
E-mail: 
info@hipicacanrafael.com
|
Nous sommes un club d'équitation près de Barcelone (Sant Feliu de Llobregat) où vous trouverez un centre de loisirs idéal pour profiter de l'équitation à travers le Parc Naturel de la Serra de Collserola, une rencontre entre les chevaux et la nature, soutenue par plus de 30 ans d'expérience. Des leçons d'équitation, des camps pour les enfants à Pâques et en été, des randonées à cheval à travers les montagnes, une ferme-école, et des cours de pupilage dans la campagne à 20 minutes de la zone métropolitaine de Barcelone.

Informations d'intérêt

Can Amigó del Clot , 2
08980 Sant Feliu de Llobregat Barcelona
Espagne
Téléphone: 
646 364 867
E-mail: 
info@hipicacanrafael.com
Twitter: 
https://plus.google.com/106843947934640888919
Horaire: 
De dimarts a diumenge de 9h a 20h Dia de descans: Dilluns
Prix: 
Passeig d'una hora a cavall per collserola 15€ Passeig en pony per a nens 30 minuts 10€
Documentation jointe: 
Activités: 
Pupil·latge: inclou els serveis de taquilla, guardarnés, quadra individual (opció box, pàdoc o semillibertat), llit, neteja, menjar i ús de les instal·lacions de l'hípica. Excursions i rutes a cavall: Les excursions són l'activitat principal de la nostra hípica, ja que la nostra situació al Parc Nacional fa que les passejades a cavall siguin especials. Passejades en poni: Tenim 3 preciosos ponis a la vostra disposició perquè els més petits de la casa també puguin gaudir de l'hípica amb passejades per la muntanya, a la pista o per les nostres instal · lacions. Colònies estiu i setmana santa: Quina millor manera de passar les vacances, un cap de setmana o uns dies que passejant a cavall, fent activitats i tallers a l'aire lliure, aprenent i gaudint de la natura? Classes d'equitació: Aprèn equitació de la nostra mà. Oferim classes particulars i en grup tant per a nivells d'iniciació com avançat, amb atenció individualitzada i de qualitat. Aniversari i celebracions: Organitza la teva festa a la nostra hípica amb un menú personalitzat, passejant a cavall i gaudint de la natura amb els teus convidats. Grups i empreses: Som el lloc indicat per a reunions d'empresa i coaching esportiu i natural per a grups reduïts. Dediquem les hores necessàries d'entrenament millorant tant el nivell físic com els aires naturals del cavall, tenint com a objectiu la funcionalitat, obediència i equilibri, aconseguint una perfecta adaptació del cavall al genet. Club social: Les nostres instal · lacions són ideals per passar un bon dia, envoltats de cavalls, fer una barbacoa i divertir-se en plena natura.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868