Concert. Eli Paperboy Reed

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

Matinada de divendres a dissabte a la 1.15h

Eli Paperboy Reed presenta “Hits and Misses”, una nova col·lecció d’aquest venerat compositor i guardià de l’essència de la música anomenada Soul, Rhythm and Blues i Americana.

Malgrat la seva joventut, té una àmplia experiència que abasta vuit àlbums en una carrera que s’estén durant prop de dues dècades des de la seva adolescència més tendra. Des de versions genuïnament reinventades que abasten tots els gèneres fins als seus propis originals per ballar o emocionar-se.

“Hits and Misses” recull cançons que, en la seva major part, només estaven disponibles en senzills de 45 rpm que es venien a la taula de mercaderies durant les gires internacionals de Reed. El primer d’aquests es va enregistrar el 2009, just després de l’àlbum de debut “Roll With You”, i l’últim a principis del 2020, just abans del seu aclamat LP de cançons de Merle Haggard “Down Every Road”.

De fet, Reed va provar d’enregistrar cançons d’un dels seus ídols com Merle Haggard a “Hits and Misses” amb el senzill i brut “Break Every Heart I Can”. També podràs escoltar Reed intentant la seva sort amb cançons de Bob Dylan, Steely Dan, Motörhead (!), The Violinaires, Latimore, Lee Moses i Jimmy Hughes. Quina successió de joies, oi? Per completar aquest quartet de versions, inclou un trio d’originals inèdits de Reed, i estaràs d’acord que “Hits and Misses” abasta tots els àmbits per coronar un “home run”… utilitzant l’argot del beisbol.

Activitat inclosa dins la programació del Festival Altaveu 2023

 

Preu: 1 € (https://www.entrapolis.com/entradas/peinga-rayo-y-las-aeromozas-eli-paperboy-reed-al-festival-altaveu)

Contact
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936351200
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Data de celebració
8 de setembre
Any de celebració
2023
Horari

1.15h

Població
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
C/ Mallorca, núm. 30 (Can Massallera) - 08830