Concert. Böira + Atzur + PES Sant Boi

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

La producció pròpia d’enguany combina música i arts visuals en directe. Una suma de tres formacions que crearan un espectacle sonor, visual i sensorial únic i irrepetible.

BÖIRA

És un projecte instrumental que neix a finals del 2021 a Sant Boi de Llobregat amb la voluntat de buscar una sonoritat a mig camí entre el rock i les atmosferes de les bandes sonores.

Amb una visió eclèctica i membres que provenen de l’àmbit del Metal i del Hardcore, combinen el piano i les guitarres en diàlegs melòdics, amb una base rítmica contundent, generant una fórmula que pot seduir a una àmplia varietat d’auditoris, fins i tot aquells poc acostumats a escoltar música sense vocalista.

El seu debut va ser el maig de 2014, amb la composició de la banda sonora per al curtmetratge ‘Sagnant/Bleeding’. A continuació, al juliol de l’any següent, van publicar el seu primer àlbum d’estudi, ‘Si de la Runa Naixés’, enregistrat i mesclat per un dels membres del grup. En abril de 2020, van llançar el seu segon àlbum, ‘Cendres ~ Mineral’, que representa una nova etapa per a la banda. En aquest disc, s’explora nous sons i s’incorporen instruments electrònics, aportant una maduració tant en l’aspecte sonor com en el composicional. El resultat és un àlbum lluminós i obscur alhora.

ATZUR VISUALS + PES SANT BOI

Un grup de joves de la Plataforma d’Educació Social Salesiana de Sant Boi (PES), d’entre 15 i 18 anys participen en un “Laboratori d’experimentació visual en directe” acompanyats per les artistes d’Atzur Visuals.

Crearan un espectacle audiovisual en directe, a partir de la manipulació i processament d’imatges produïdes i mesclades en directe amb una taula de llum i una o més càmeres digitals. Un collage d’imatges, un experiment efímer que desdibuixa els límits entre la manipulació analògica i la mescla digital, entre la projecció cinematogràfica i l’espectacle teatral.

Contact
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936351200
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Data de celebració
8 de setembre
Any de celebració
2023
Horari

21.00h

Població
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Plaça de l'Ajuntament - 08830
Preu

Gratuït