Ressò del Guernica

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

L’Escola d’Arts i Oficis d’Olesa de Montserrat en col·laboració amb L’Espai d’Art Josep Capmany, té el plaer de presentar Ressò del Guernica, un espectacle de dansa contemporània d’una qualitat excepcional dissenyat per transformar un homenatge en una experiència inoblidable. Aquest projecte ha reunit un talentós equip artístic d’Olesa de Montserrat que reinterpreta de manera innovadora l’obra mestra de Pablo Picasso, Guernica a través de la dansa i el moviment.

L’espectacle esdevé un recorregut pels horrors del quadre de Pablo Picasso. Cadascun d’aquests capítols es representa a través del moviment en la dansa, el so en la música, les paraules en la poesia i l’ambient en l’escenografia. Els espectadors seran testimonis d’una experiència que els commourà profundament.

Capítols de l’Espectacle:

Mercat
Mare
Toro
Cavall
Ocell
Testimoni I
Soldat
Testimoni II
Mort
Testimoni III
Mercat II
Ressò del Guernica Ressò del Guernica integra diverses disciplines artístiques per transmetre l’horror que Picasso va plasmar a la seva obra. L’equip està integrat per Emma Duran, professora de Contemporani de l’Escola de Dansa Move On, que lidera l’expressió a través del moviment. Els artistes Miquel Grima i Martí Alcón dissenyen una escenografia que “ballarà” de certa manera amb el cos de dansa, integrant plàsticament els personatges del Guernica.

La música pren un paper protagonista amb l’enginyosa incorporació d’un LIDAR, a càrrec de Gilles Vendranas, enginyer de programari i músic. Aquest dispositiu capgira el concepte de “ballar amb la música”: les ballarines ja no és que es moguin al ritme de la música, sinó que la generen amb el seu propi moviment coreografiat. A més a més, Jordi Sucarrats, mestre de música de l’Escola de Música d’Olesa, en col·laboració amb el poeta Jordi Vallverdú, creen la banda sonora i la poesia que connecta tot l’espectacle.

M. Cristina Pujol coordina aquest projecte únic on la música electrònica, la dansa contemporània i l’escenografia interactuen per crear una experiència artística que captivarà tots els presents.

Contact
Correu electrònic
secretaria@artsioficis.cat
Telèfon
937 78 13 41
Nom de l'empresa organitzadora
Escola Fundació Municipal d'Arts i Oficis
Data de celebració
Del 20 al 22 d'octubre
Any de celebració
2023
Horari

20 d'octubre de 2023 - 21:00h, 21 d'Octubre de 2023 - 19:30h, 21 d'Octubre de 2023 - 22:00h, 22 d'Octubre de 2023 - 19:00h

Població
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 30 - 08640
Preu

12 €