Guia de l'oci

Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat

Ville: 
Corbera de Llobregat
|
Téléphone: 
93 688 10 89
|
E-mail: 
info@pessebrecorbera.cat
|

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat és la representació del naixement de Jesús a Betlem, és una manifestació cultural popular que ha esdevingut patrimoni immaterial, és un projecte clàssic de participació intergeneracional, és un referent actual de la llarga tradició teatral catalana que beu dels misteris i formes més genuïnes del teatre hagiogràfic medieval de Catalunya.

Més de 200 actors es posen a la pell dels personatges de cada escena pessebrística, dins el marc incomparable del paisatge natural de la Penya del Corb.

Les representacions del nostre Pessebre Vivent es fan durant els mesos de desembre i gener, coincidint amb les festivitats de Nadal.

Es tracta d’un dels pessebres vivents més importants i visitats de tot Catalunya.

Dins el públic es mou guiat per una narració per megafonia fidel al text evangèlic i enriquida per comentaris en prosa i poesia popular.

El vell somni de poder passejar-se pel pessebre de molsa, entre boscos, rius i figures vivents, envoltats de penya-segats i de fogueres amb pastors i rabadans que dormen al ras, es fa realitat a Corbera de Llobregat.

Date célébration: 
Fins al 13 de gener de 2019
Horaire de visite: 
Representacions a les 18h, 19h i 20h
Ville: 
Corbera de Llobregat
Adresse où a lieu l'activité: 
C. Canigó, 35
Prix: 
Consultar a http://pessebrecorbera.cat/preu-entrades/

Contact

Nom de l'entreprise organisatrice: 
Amics de Corbera
Téléphone: 
93 688 10 89
E-mail: 
info@pessebrecorbera.cat
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles
Visites

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868