Ja és aquí la nova campanya de cupons amb descomptes per descobrir el Baix Llobregat en família

Partager:

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa, un any més, el programa que promou escapades arreu de la comarca a preus reduïts i entrades gratuïtes

Com a gran novetat, en els cupons s’incorpora el Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera, un dels principals testimonis de la història industrial de Catalunya

 

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa la campanya de cupons de descomptes especials perquè les famílies puguin descobrir -o redescobrir- la comarca a preus molt especials o, fins i tot, de manera gratuïta. Amb aquesta acció promocional es pretén posar a l’abast de tothom, adults i infants, la possibilitat de visitar atractius turístics molt interessants, alguns poc coneguts i alhora molt singulars del Baix Llobregat. Són escapades en família a un salt de Barcelona.

 

Enguany, com a gran novetat, s’ha incorporat a la campanya de descomptes el Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera, un dels principals testimonis de la història industrial de Catalunya, que es pot visitar amb un 2x1 en el preu de l’entrada. De la mateixa manera, podran entrar dues persones pel preu d’una a l’exposició de maquetes de Catalunya en Miniatura i al Museu de Sant Boi (la promoció inclou les Termes Romanes i Can Barraquer).

 

Per la seva banda, el Castell de Castelldefels, amb Piratia, l’espai museístic que apropa la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes de Castelldefels, posa a l’abast de les famílies un descompte de 2 euros per persona en la visita amb audioguia.  

 

També es pot aconseguir un descompte d’1,25 euros en l’entrada per a gaudir de les impressionants Coves de Montserrat de Collbató, o d’1,50 euros de descompte per a visitar el Parc Arqueològic Mines de Gavà.

 

El descompte arriba al 50% en el preu dels tallers infantils i familiars del Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA, o per veure en realitat augmentada l’espai Can Negre, de la mà de l'arquitecte Josep Maria Jujol i els seus propietaris, personatges que expliquen els secrets de la reforma d'aquest impressionant edifici de principis del segle XX a Sant Joan Despí.

 

En el cas de triar una Aventura vertical a Catalunya en Miniatura, el descompte és del 20% sobre la tarifa general. El mateix descompte s’aplica en la visita guiada a la Colònia Güell i Cripta Gaudí.

 

Els cupons també permeten visitar la ceràmica del Modernisme descobrint l'interior dels forns de "La Rajoleta" als Museus d’Esplugues de Llobregat, o fer un passeig en barca pel Canal Olímpic de Catalunya de manera gratuïta. I pels petits artistes que visitin els Espais Naturals del Delta del Llobregat , amb aquests cupons aconseguiran un pòster “pinta i descobreix” d’obsequi.

 

Els cupons es poden sol·licitar al web www.turismebaixllobregat.com/cupons.  Només cal omplir el formulari i triar una opció per rebre el cupó de descompte a casa o per descarregar-lo online. En aquest últim cas, els cupons s’han d'imprimir o mostrar des del mòbil a cada establiment.

 

www.turismebaixllobregat.com/cupons

#TurismeBaixLlobregat  #BaixLlobregat

* Mitjans de comunicació: podeu descarregar imatges, anuncis i baners en el següent enllaç: https://nuvol.elbaixllobregat.cat/index.php/s/DybqyyJRARXc7RB

 

Cupons descomptes Baix Llobregat    Cupons descomptes Baix Llobregat

 

Cupons descomptes Baix Llobregat

 

 

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
T. 93 685 24 00
turisme@elbaixllobregat.cat