Guia de l'oci

Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Ville: 
Sant Vicenç dels Horts
|
Téléphone: 
93 680 71 00 / 93 602 21 50
|
E-mail: 
comunicacio@svh.cat
|

Qui no s’atura davant d’un aparador de pastisseria quan hi passa pel davant? Pastissos que et deixen amb la boca oberta, bombons de tot tipus, figures dexocolata... Són petites joies dolces, autèntiques obres d’art que desperten els nostres sentits i es converteixen en bocins de felicitat.

En el marc de la Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç dels Horts, Ajuntament i entitats organitzen la ja tradicional Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, que recull el bo i millor de l'oferta vicentina, basada en productes de proximitat i de qualitat.

Un dels plats forts és la 2a Mostra de Pastisseria, batejada també com PastrySense a les xarxes socials (Instagram: @PastrySense), neix de la mà del xef pastisser Eugeni Muñoz, de la Pastisseria Muñoz de Sant Vicenç dels Horts, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Al llarg dels dos dies, mestres pastissers reconeguts, que són autèntics referents nacionals i internacionals, surten al carrer i trepitgen Sant Vicenç per  preparar en directe postres diverses i elaboracions pastisseres davant del públic. Un autèntic luxe i una oportunitat excepcional per tenir a prop grans noms de la pastisseria, com la  veneçolana Andrea Dopico, el gran mestre català Carles Mampel o el valencià Salvador Pla, guardonat enguany amb el títol de Pastisser Mundial 2018. Deu reconeguts pastissers, entre els quals es troben les persones esmentades, s’instal·laran al centre del nostre poble. Sortiran del seu obrador per venir a Sant Vicenç dels Horts a ensenyar al món què és la pastisseria i com la treballen.

La carpa central de la plaça de la Vila es convertirà durant dos dies intensos en un escenari de luxe.

Serà una oportunitat d’or per veure treballar aquestes persones i tastar les exclusives i exquisides elaboracions que prepararan davant de tothom per a aquesta ocasió especial.

La Mostra de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts es consolida, amb aquesta segona edició de catifa vermella, i es converteix així en un referent del sector per divulgar l’ofici de pastisser, la feina de la pastisseria de veritat i la màgia que ens regala.

Us convidem a viure aquesta experiència gastronòmica!

 

Date célébration: 
19 i 20 de gener de 2019
Horaire de visite: 
De 10 a 21h, però algunes activitats s'estenen fins a ben entrada la nit. Es pot trobar tota la informació detallada en el document adjunt.
Ville: 
Sant Vicenç dels Horts
Prix: 
Gratuït

Contact

Nom de l'entreprise organisatrice: 
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Téléphone: 
93 680 71 00 / 93 602 21 50
E-mail: 
comunicacio@svh.cat
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles
Gastronomia

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868