Guia de l'oci

8a Fira de la Primavera a Sant Andreu de la Barca

Ville: 
Santa Coloma de Cervelló
|
Téléphone: 
93 635 64 07
|
E-mail: 
iortega@sabarca.cat; corti@sabarca.cat
|

Fira gastronòmica i comercial de Sant Andreu de la Barca on es potencia el sector de restauració local amb concurs de tapes i degustacions, i exposició dels comerços i serveis del municipi. La oferta es complementa amb una Fira d’artesania i oficis, un espai Kids amb activitats infantils tot el cap de setmana. Realització de tallers infantils, grups d'animació, concerts i festival d'entitats socioculturals del municipi amb una programació amplia i variada per a totes les franjes d'edat dels visitants.

Principals activitats organitzades: Divendres, dissabte i diumenge. Es realitza un mostra representativa de l'oferta de restauració del municipi amb la participació de 10 establiments de gastronomia local, en el recinte firal. El diumenge se celebra el Concurs de Tapes entre els participants.

Dissabte i diumenge. Fira comercial ubicada a l'avinguda Constitució, amb la participació d'expositors locals en 90 estands que integren l'oferta comercial i de serveis del municipi. S'atorguen premis als tres millors estands. 

Dissabte i diumenge. Fira d’Artesania i oficis ubicada a l'avinguda Constitució.

Programa d'activitats durant tot el cap de setmana, adreçades a tots tipus de públic tant infantil, juvenil com a adults amb activitats culturals i lúdiques, organitzades per les entitats del municipi i altres. Destaquen: tallers de dinamització infantil, espectacles infantils, ballada de sardanes, Exhibició de gimnasos locals, activitats esportives, Actuació de colles castelleres, Actuació de colla de Geganters, Trobada de grups de percussió de la Colla de Diables, concerts nocturns, Discoteca Mòbil, Festival d'Entitats Socioculturals del municipi.

Espai Terra: El mercat de pages. Els pagessos del Parc Agrari a la 8a Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca, venent els seus productes de l’horta i de proximitat a l’Espai Terra.

Realització de tallers durant el cap de setmana i Mostra de Cuina en Directe amb Cristina Roig, assessora del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

Date célébration: 
Del 10 al 12 de maig de 2019
Horaire de visite: 
10 de maig de 19h a 3h 11 de maig de 11h a 3h 12 de maig de 11h a 23.59h
Ville: 
Santa Coloma de Cervelló
Adresse où a lieu l'activité: 
Av. Constitució
Prix: 
gratuït
Documentation jointe: 

Contact

Nom de l'entreprise organisatrice: 
Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
Téléphone: 
93 635 64 07
E-mail: 
iortega@sabarca.cat; corti@sabarca.cat

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868