Guia de l'oci

Obertura i visita guiada al Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera

Ville: 
Esparreguera
|
Téléphone: 
93 736 89 66
|
E-mail: 
info.mnactec@gencat.cat
|

El Museu de la Colònia Sedó d’Esparreguera, seu del mNACTEC, obre el tercer dissabte de cada mes. Els visitants poden accedir al museu, en horari de 10 a 14 hores.

La colònia Sedó d'Esparreguera es distingeix d’altres colònies cotoneres per les seves importants dimensions i per l’ús d’un sistema hidràulic que aprofitava al màxim l’energia de l’aigua. La visita guiada permet conèixer l'estructura i el funcionament d'una colònia industrial que conserva una gran turbina de 1.400CV del segle XIX, que proporcionava l’energia necessària a les seccions de filatura i tissatge de la fàbrica.

Els visitants podran veure la maqueta de la colònia i entraran a la turbina de grans dimensions. Durant la visita guiada s'explica també el funcionament d’una minicentral hidroelèctrica que ajudarà a entendre el sistema d’aprofitament de l’energia hidràulica. Finalment, faran un recorregut pel soterrani del Museu i caminaran per les galeries de la primitiva i desapareguda turbina de 1881. 

→ Accessibilitat: Activitat no totalment accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 

A les 12h, fent prèvia reserva, es farà una visita guiada que ens permetrà descobrir l'estructura i el funcionament d'una colònia industrial que conserva una gran turbina de 1.400CV del segle XIX.

Cal fer reserva a mnactec.cat.

Date célébration: 
15 de juny de 2019
Horaire de visite: 
12 hores. L'activitat s'ha de reservar a: mnactec.cat Enllaç directe a la reserva: https://mnactec.cat/ca/activitat-detall/visita-guiada-al-museu-de-la-colonia-sedo-d-esparreguera
Ville: 
Esparreguera
Adresse où a lieu l'activité: 
Àrea Industrial Can Sedó. Carrer Contínues, s/n. 08292 Esparreguera
Prix: 
1€ la visita guiada + 3,50€ entrada general al museu.

Contact

Nom de l'entreprise organisatrice: 
Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera
Téléphone: 
93 736 89 66
E-mail: 
info.mnactec@gencat.cat

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868